понеділок, 13 лютого 2017 р.

Індустріальний парк "Павлоград"

У Кабміні затвердили найбільший в Україні індустріальний парк.
Для створення нових виробництв та інвестицій виділено 250 гектарів землі. На Дніпропетровщині відкрили найбільший в Україні індустріальний парк. Індустріальний парк допоможе створити близько 5 тисяч нових робочих місць, залучити понад 370 мільйонів доларів у розвиток промисловості регіону та отримати додаткові надходження до бюджетів всіх рівнів.
Індустріальний парк «Павлоград» - це зручний майданчик для створення нового виробництва та вигідна пропозиція для інвестування.
Індустріальний парк «Павлоград» – це 250 га землі для відкриття нових підприємств. Він розташований в промисловому серці України – в Павлоградському районі Дніпропетровської області. Поруч проходить міжнародна траса, у Дніпрі є річковий та аеро порти. У радіусі 300 км від парку мешкає 17 мільйонів людей. Це 40% населення України. У цьому ж радіусі зосереджено 440 тисяч підприємств і організацій, на які припадає майже 50% прибутку всіх підприємств країни.

Індустріальний парк вже поділено на 7 секторів відповідно до профілю виробництв, які можна на них розташувати. Під машинобудування відведено 120 га землі, під виробництво будматеріалів – 50 га, переробку сільгосптоварів – 25 га, легку промисловість та Hi-tech технології – 20 га. Земельні ділянки чекають на своїх інвесторів.

Згідно з концепцією індустріального парку, підприємства на його території мають бути зареєстровані в Павлоградському районі та створити щонайменше 50 нових робочих місць. Забруднюючі викиди в атмосферу заборонені.


















Немає коментарів:

Дописати коментар